Arriben els nostres concerts de Nadal!

03/01/2016

Com cada any per aquestes dates, arriben els nostres concerts de Nadal. El primer, per no perdre la tradició, serà el proper dia 6 de gener a les 19:00h a l’Església de Santa Maria de la Múnia. Però si no podeu venir a aquest concert, no patiu, ja que el dissabte 9 de gener, en el marc de les Festes de Sant Raimon, actuarem a les 19:00h a l’Auditori de Vilafranca del Penedès.

Aquest any us presentarem l’espectacle “Xamusia Sings Jazz”. Aquest cop hem volgut introduir-nos en aquest estil de la música popular nord-americana, que ha generat un gran nombre de cançons, i adaptar les nostres veus en aquesta nova proposta. Interpretarem un repertori de peces originals per a cor de noies i en clau de jazz  de diversos compositors com Bob Chilcott, Gershwin, Sondheim, Kirby Shaw i  algun estàndard dels principis de l’estil Dixie.

Per tal de fer una interpretació ad hoc no estarem soles dalt de l’escenari. Tindrem el plaer d’estar acompanyades de la secció rítmica que té tot conjunt de jazz: piano, baix i bateria. Jordi Galimany al piano, Ricard Parera a la bateria i Pep Colls al contrabaix conformaran aquest trio que farà caminar i ballar aquestes cançons de l’Amèrica popular. A més a més, també tenim la gran sort de poder comptar amb la col·laboració solística de Lluís Giménez a la guitarra jazz.

L’espectacle té el disseny escenogràfic i de moviments de la productora i actriu teatral Roser Blanch, cosa que dóna sentit de globalitat a l’actuació. “Xamusia Sings Jazz” és el darrer espectacle de la nostra trajectòria, orientada a fer dels concerts una fusió de la part visual i la musical.

Un concert imprescindible. Us hi esperem a tots!