Amb el Nadal arriben...els concerts de Xamusia!

02/01/2015

Com cada any per aquestes dates, el Cor Xamusia us volem oferir uns concerts amb voluntat d’alimentar l’esperit amb melodies poc habituals, o bé llunyanes, o bé oblidades, diferents de les que s’acostumen a sentir entre Advent i la Candelera. Agafeu les agendes i anoteu les següents dates:

  • 6 de gener a les 19:00h a l'Esglèsia Santa Maria de La Múnia
  • 10 de gener a les 19:00h a l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès

Si un dels dos dies no us va bé no teniu excusa, ja que us proposem dues dates per poder gaudir d'aquest espectacle tan màgic. I és que aquest any us proposem un espectacle inspirat més que mai en aquesta època de l’any, el Nadal, ja que la veritable protagonista és la màgia que envolta aquests dies. Un concert per emocionar als més grans recordant aquelles melodies de la seva infància i reviure als més petits la història de fades i princeses en un repertori de pel·lícules Disney. Bandes sonores de pel·lícules antigues d’un lleó que vol ser rei a d’altres més recents on una noia té poders que li permeten crear gel i neu, tot passant per una sirena que vol sortir del mar i unes joguines que tenen vida pròpia.

Un emocionant concert per grans i petits que comptarà amb la col·laboració de les Corals Infantils El Petit Vailet de La Múnia i L’Espinguet de Vilafranca així com la participació de la Teresa Serrat, ballarina professional, i el Lluís Giménez a la guitarra i oboè.