Estrenem pàgina web!

Cor Xamusia
18/12/2014

Per fi, després de molts dies d’estar treballant us podem presentar quelcom que ens fa molta il·lusió: la nostra pàgina web.

Una pàgina on et podràs endinsar per saber una mica més de nosaltres i conèixer-nos millor, perdre’t entre les nostres cançons escoltant-nos, estar al dia de tot allò que fem al blog i l’agenda i, posar-te en contacte amb nosaltres per tot allò que desitgis.

I no ens en podem oblidar de donar les gràcies a dues parts imprescindibles d’aquest projecte i que tenen tant a veure amb el meravellós resultat. Per un cantó, a bubalú.cat perquè heu sabut plasmar realment l’essència de Xamusia en aquesta pàgina web. I per l’altre, a la Lidia Vivar per la dedicació i les magnífiques sessions fotogràfiques que ens ha fet.

També aprofitem l’ocasió per estrenar el nostre logotip (sí, després de 12 anys per fi tenim un logo!). La proposta de la nostra companya Anna Feced ha estat el que la majoria de les cantaires ha decidit que encaixava més amb Xamusia.

Acabem aquest primer post comentant-vos que teniu l’opció de subscriure-us al nostre butlletí per estar informats de tots els nostres moviments, només heu d’omplir el qüestionari que trobareu al final de la pàgina d’inici.

Fins aviat!