Benvingudes vacances!

18/07/2015

Després de viure una nit màgica ahir al Camp de Mart participant en “El Musical Participatiu” juntament amb l’Orquestra Simfònica del Vallés, sota la direcció de Rubén Gimeno i davant de 1700 persones, posem punt i final a aquest curs 2014/2015 que ha estat ple de música i de bons moments.

Mai oblidarem el dia en què vam omplir l’Auditori de Vilafranca per Sant Raimon. Veure aquella sala plena de gom a gom escoltant les nostres adaptacions de les pel·lícules de Disney en un espectacle que vam treballar molt va ser increïble. Va ser un ÈXIT, sí, així en negreta, subratllat i en majúscules.

Però sens dubte, un dels moments més especials i únics d’aquest curs va ser el viatge a Bulgària. Per primer cop les xamus fèiem un viatge i per primer cop sortíem de Catalunya. Qui ens havia de dir que a partir d’un sopar de final de curs seríem convidades a Lovech a cantar a la Festa de les Flors? Van ser quatre dies molt intensos on vam gaudir d’una gran experiència, ens vam integrar en la cultura búlgara tot participant en balls i danses tradicionals, vam tastar la cuina autòctona més tradicional i vam realitzar tres actuacions davant d’un públic que es va gaudir dels nostres cants, sobretot a Costynia, un poble humil que es va entregar a nosaltres. 

En aquest curs també hem tingut ocasió de compartir escenari amb Cesk Freixes i els Vinardells a la “Festa de la cultura Penedès 2015” cantant “El meu poble”. Va ser un veritable plaer.

“...passa cantant!” I no ens en podem oblidar del Toldrà “A quattro”. La d’alegries que ens ha donat Eduard Toldrà! A principis de curs vam anar fins a Manlleu ja que després de passar per Vilanova i Vilafranca, l’espectacle també havia de passar per la terra de les nostres companyes d’escenari. I farà cosa d’un mes, vam tenir l’ocasió de tornar-lo a repetir, aquest cop a Vila-Seca. Com hem dit en més d’una ocasió, es tracta d’un espectacle amb el qual ens ho passem molt bé i del que no ens cansaríem mai.

Però no tot han estat “grans èxits”, també hem gaudit cantant en concerts més íntims com l’actuació que vam realitzar a l’ inauguració de l’exposició “A dues veus. Retrats de converses en català” en col·laboració amb Voluntaris per la Llengua a la Capella de Sant Joan a Vilafranca o els concerts “a l’aire lliure” que vam fer a la fira de Santa Llúcia o a la trobada de corals vilafranquines.

Moments bons, altres de no tan bons, esforç, dedicació, molts assajos i moltes hores de treball han esdevingut un curs molt productiu. I ara, ens toca gaudir de l’estiu i d’unes vacances més que merescudes. Ens retrobem al setembre :)

Bon estiu i molta música!