Arrenquem un nou curs!

18/09/2015

Per aquestes dates, el Cor Xamusia arrenquem un nou curs. Després de tants dies sense cantar, ja trobàvem a faltar els escalfaments, les partitures, els sostinguts, els bemolls... D’acord, aquests dos últims potser no tant ;) En general, trobàvem a faltar tot el que envolta “Xamusia”, que és molt. I per fi, ahir dijous vam tornar als assajos.

Comencem un nou curs després de celebrar la ja tradicional assemblea que va tenir lloc la setmana passada i on vam tractar aspectes relatius al proper curs i al cor en general. Una assemblea, que com sempre sol passar, va ser molt profitosa. Aquest curs 2015/2016 se’ns presenta ple de propostes, de música, de concerts, de novetats i alguna sorpresa que de mica en mica anirem compartint amb vosaltres.

Per això, és molt important que ens seguiu la pista a les xarxes socials (Facebook, Twitter i YouTube) a les quals hi podeu accedir des de la mateixa pàgina web i on anirem compartint totes les nostres notícies i activitats. Hem arrencat aquest curs amb moltes ganes i il·lusió i amb un primer objectiu: arribar als 500 seguidors a Facebook, ens ajudeu a aconseguir-ho?